Referencer

Hvad har været mest udbytterigt:

"Problemet omkring mit selvværd"

Ris og ros til forløbet og Lene:

"Lene er god til, at få os til at holde fokus, hun presser os, og har en rigtig god humor"

Øvrige kommentarer:

"Lene er god til at få ting frem, som ellers er svært at komme ind på :)"

Gennemsnit karakter givet i evalueringsskema: 4,4 ud af fem mulige.

Samlet vurdering: Meget Godt.

Pedel Jørn Mulvad

Ribe, Esbjerg kommune"Lene som formidler: 5 af 5 mulige, - dygtig og god til at uddybe og forstå, og aldrig nedladende!

Forløbet har været ud over alt forventning! Meget givende, jeg har fået meget med, der fortæller noget om mig selv og ikke mindst mine kollegaer. Accepten omkring mine, såvel som deres måde at agere på er blevet større. Og jeg bruger rigtig meget, at tænke deres typer ind i de situationer, vi kan stå i, for at få en bedre forståelse for deres handlinger og tanker."

Henriette F. D. Larsen

Social og sundhedsassistent, Esbjerg kommune”Enneagrammet var en ny verden for os. Lene lavede et kursus for os, hvor alle tog testen og fandt sin type. Jeg kan virkelig se formålet med at bruge det på en arbejdsplads. Nok ikke så meget i forhold til os i bestyrelsen, men i forhold til personalet. På en kvindearbejdsplads har det vist sig at være givtigt[…]Lene er en god oplægsholder, der bruger sig selv – hun er ikke monoton og kedelig at høre på. Hun brænder virkelig for det. Det gør det spændende at høre på.

Lene er super engageret. Hun går ind i tingene 200%, ligegyldigt hvad det er.”

Karen Skov Andersen   

Bestyrelsesformand

Uddrag af testimonial, kan læses i fuld længde her.


 Nedenstående billeder stammer fra en opgave ved Haderslev Fjernvarme. Jeg blev booket til at præsentere medarbejdergruppen for Enneagrammet samt den systemiske tankegang.


Med mig havde jeg min gode samarbejdspartner Tina Bæk-Nielsen fra Helloyoudesign.dk, der i løbet af dagen udarbejdede dette grafiske referat/storyboard af dagen. 

"Flere nye medarbejdere gav anledning til at få tilføjet et nyt kapitel i ”storytelling’en” om Haderslev Fjernvarme som organisation og arbejdsplads. Enneagrammet og Lene Juel Buch blev en rigtig god aha-oplevelse, hvad angår de ni persontyper og deres indbyrdes sammenspil og Lene var rigtig god til at formidle både teori og praksis, der bandt forløbet rigtigt godt sammen. Vi sidder nu dagligt og nyder det store storyboard for vores Enneagram-arrangement og vores ”Story-telling” har nu fået håndgribelige kapitler, vi kan bruge i vores hverdag og som har givet os et virkeligt godt grundlag til at samarbejde og samtidig bevare en rigtig god kultur og værdisæt på arbejdspladsen. Lene og Enneagrammet kan varmt anbefales til virksomheder og medarbejdere der gerne vil lære sig selv og hinanden bedre at kende."


Morten Hartmann

Direktør, Haderslev Fjernvarme


"Forløbet har haft en kæmpe betydning for vores team. Der er sket en stor øgning i trivslen. Vi er sammen på en bedre og mere anerkendende måde nu.

Du er rigtig god. Du er nærværende, lyttende og levende når du underviser.

Forløbet har givet mig en større indsigt i egne handlemåder og forståelse for mine kollegaers. Det har været en fornøjelse at være på dette forløb. Du er en kæmpe inspiration."

Malene Pedersen

SSA, Esbjerg kommune"Det har været meget udviklende for teamet, at få øje på de forskelle vi hver især har som vore umiddelbare adfærd. Det har været meget lærerigt, nærværende og betydningsfuldt, at få en indsigt om sig selv, som kan bruges i hverdagen både på arbejde og privat.

Undervisningen har været godt planlagt med Lene som en blændende og spændende formidler, og Lene krydrer undervisningen med nærværende eksempler som fremmer forståelsen af stoffet.

Teamet er efter undervisningsforløbet i harmoni og der snakkes livligt om typer og adfærd på en god og konstruktiv måde."

Teamleder Britta E. F. Lassen

Esbjerg kommune


Tusind TAK for et inspirerende og ”levende kursus”.

Vi er blevet klogere på os selv , vores kollega , samt de borgere vi er omgivet af.

Hvilken ny og fantastisk verden der har åbent sig for os!

Det var en fornøjelse at lære dig at kende og opleve en åbenhed i din undervisning!

Afdelingsleder Joanna D. P. Wolf

Åbenrå kommune


Hvad har været mest udbytterigt:

"Har givet viden om hinanden på tværs - forståelse - bedre åbent samarbejde"

Ris og ros til forløbet og Lene:

"Du er en fantastisk kommunikator!"

Øvrige kommentarer:

"Vil gerne bruge dig igen i andre sammenhænge"

Gennemsnit karakter givet i evalueringsskema:

4,6 ud af fem mulige.

Samlet vurdering: Helt i top                                                               Distriktschef Mona Buhl

Esbjerg kommune


”Jeg har deltaget i Enneagramkursus over 8 moduler. Et fantastisk kursus, hvor jeg har fået personlige indsigter i mig selv, som jeg ikke vil være foruden. Og et wake-up ift. hvordan andre personlighedstyper tænker, føler og handler.

Et kursus, som var enorm interessant, sjovt og spændende. Top-professionelt. Med lige dele alvor og latter. Jeg er nu blevet meget bedre til at møde og forstå mig selv og andre.

Lene Juel Buch er en fantastisk underviser, levende, glad og klog. Og brænder virkelig for at udbrede kendskabet til Enneagrammet.

At kende til Enneagrammet, de forskellige personlighedstyper burde være på skoleskemaet, for det gør vores relationer så meget nemmere.”

Inge Kristensen

Sundhedsplejerske”Hun er fagligt dygtig. Hun er god til at have overblikket samtidig med, at hun kan se udviklingsmulighederne. […] Hun finder de forskellige kompetencer, folk har at byde ind med og bruger dem. Lene er forberedt, og hun er fokuseret og PÅ. […] Lene er jordnær. Hun har fingeren på pulsen. Hun grounder, der hvor hun er. Hun kan hurtigt mærke folk.”

Karina Dittfeld

Pædagog

Uddrag fra testimonial, kan læses i fuld længde her

"Det har været et rigtig spændende forløb, hvor jeg synes du har været rigtig god til at få inddraget os alle, og vi har fået drøftet eksempler fra vores hverdag.

Det har været rigtig godt. Derfor karakteren Helt i top fra mig v. alle punkter.

Det, der i forløbet har været mest udbytterigt for mig, er at lære om de forskellige typer. Dette giver en forståelse for, at vi reagerer forskelligt og derfor skal ”tackles” på forskellige måder.

Har ligeledes givet ideer til at handle anderledes i nogle situationer og kan både bruges på arbejdspladsen og privat."

Vivi Nissen, adm. medarbejder

Sundhed og Omsorg, Esbjerg kommune    © JuelBuch 2018            -            Gyvelvej 5, 6520 Toftlund           -            M:  25 75 40 80            -            lene@juelbuch.dk            -            CVR. 35 78 88 67