Metoder


METODER


Juel Buch bruger Enneagrammet, NLP og Systemisk tænkning som værktøjer til at opnå trivsel, indsigt, balance og resultat, for den enkelte og på arbejdspladsen.


Jeg tager mit udgangspunkt i dig og din virkelighed. Jeg er en konsulent med begge ben på jorden, og mine metoder virker i praksis og giver mening for den enkelte, "på gulvet" såvel som i direktionen.MENNESKET OG RELATIONEN I FOKUS


I arbejdet med menneskelige relationer på alle niveauer, anser jeg det for altafgørende, at jeg som konsulent og coach har fokus på gruppen såvel som enkelte.


Juel Buch er en konsulent- og coachvirksomhed, der har særligt fokus på at styrke den menneskelige robusthed, på arbejdspladsen såvel som privat.

 

Som konsulent arbejder jeg primært med samarbejde, ledelse og relationer arbejdspladsen, både når det går godt, og det er kørt af sporet.

Som coach arbejder jeg med personlig udvikling og stresshåndtering.


Som menneske er det en stor fordel at være bevidst om egne overbevisninger, ressourcer, udfordringer og begrænsninger. Jo bedre du kender dig selv og dine værdier, jo nemmere vil du kunne tage de rigtige valg for dig og finde balancen i dit liv, arbejdsmæssigt såvel som privat.Kontakt mig og lad os få en uforpligtende snak, enten over telefonen, eller via mail.


Ring: 25 75 40 80

Mail: lene@juelbuch.dk    © JuelBuch 2018            -            Gyvelvej 5, 6520 Toftlund           -            M:  25 75 40 80            -            lene@juelbuch.dk            -            CVR. 35 78 88 67