Kursus


Kursus, Enneagrammet basis


Gør Ennagrammet anvendeligt i praksis, bliv klogere på dit eget perspektiv og forstå andres. Styrk dine relationer på alle niveauer.

Kurset indeholder en grundlæggende og bred gennemgang af de ni personlighedstyper. Du opnår viden, som vil være anvendelige i dine relationer, professionelt såvel som privat.


Dette kursus er særlig relevant for alle, der arbejder med mennesker, uanset om det er som leder, sælger, coach, behandler eller andet.

Kurset løber over fire gange af hver tre timers varighed. Deltagerne får en basisviden med konkret og brugbar viden, der nemt kan integreres i den enkeltes arbejds- og privatliv. Denne viden bidrager til en øget forståelse og accept af andres, såvel som ens egen, adfærd og handling.


Kursets indhold

Undervisningen vil foregå i en vekselvirkning mellem konkret viden, eksempler fra hverdagen, TV og film, samt gennem åben dialog og erfaringsudveksling.


1. modul: Modellen og de ni personlighedstyper

2. modul: Basistriaden: Kropstyper / Hovedtyper / Hjertetyper

3. modul: Reaktionsmønstre i modgang

4. modul: Typerne i stress og trivsel


Undervisningen foregår i en vekselvirkning mellem konkret viden, eksempler fra hverdagen, TV og film, samt gennem åben dialog og erfaringsudveksling.


Hvem kan bruge Enneagrammet?

Enneagrammet er for dig, der ønsker at blive klogere på de psykologiske processer, der styrer de enkelte personligheder. En viden der styrker din evne til at indgå i givende relationer.Kurset oprettes løbende ved behov, både som åbne og lukkede hold.

Kursusprisen per deltager er 2500 kr. ex. moms, ved 8-16 deltagere.


Såfremt jeg står for lokale m.m. skal dette tillægges prisen.Andre siger


”Jeg har deltaget i Enneagramkursus over 8 moduler. Et fantastisk kursus, hvor jeg har fået personlige indsigter i mig selv, som jeg ikke vil være foruden. Og et wake-up ift. hvordan andre personlighedstyper tænker, føler og handler.

Et kursus, som var enorm interessant, sjovt og spændende. Top-professionelt. Med lige dele alvor og latter.

Jeg er nu blevet meget bedre til at møde og forstå mig selv og andre.

Lene Juel Buch er en fantastisk underviser, levende, glad og klog. Og brænder virkelig for at udbrede kendskabet til Enneagrammet.

At kende til Enneagrammet, de forskellige personlighedstyper burde være på skoleskemaet, for det gør vores relationer så meget nemmere.”


Inge Kristensen,

Sundhedsplejerske    © JuelBuch 2018            -            Gyvelvej 5, 6520 Toftlund           -            M:  25 75 40 80            -            lene@juelbuch.dk            -            CVR. 35 78 88 67